LiveHockey
Links
 
Jämför spelbolag

Oddsbonusar.se är Sveriges bästa hemsida för att jämföra oddsbonusar och spelbolag Här delas bedömningarna in i flera olika faktorer, som bonussumma, omsättningskrav och minimumodds när det gäller bonus, men också funktioner som livebetting, livestreaming och cash-out när det gäller spelbolagen.

Allt sammanställs genom en samlad bedömning av faktorerna, och spelbolagen listas och rankas både efter vilka som har bäst bonus, men också vilka bettingsidor som är bäst för olika sporter, som fotboll, ishockey eller tennis. Dessutom finns undersidor för att ranka mer specifika saker exempelvis nya bettingsidor 2018.

För att hitta den bästa bonusen och det bästa spelbolaget för just dina behov finns en del faktorer att ta hänsyn till.

Bonussumma

För många spelar summan av bonusen en stor roll. De flesta spelbolag erbjuder mellan 500-2000 SEK i bonussumma när det gäller en matchad bonus, men vissa nischar sig och erbjuder en klart högre summa för att locka ett specifikt klientel.

Omsättningskrav

Förmodligen den mest betydelsefulla faktorn när det gäller insättningsbonus. Omsättningskravet beskriver antalet genomspelningar av bonusbeloppet för att omvandla bonuspengar till uttagbara kontanter. De bästa spelbolagen ligger mellan 4-10 gånger bonusbeloppet, vilket är en klart rimlig nivå för att ge nya spelare chansen att kunna omsätta sin bonus. Vissa andra spelbolag har lagt sig på 20 gånger bonusbeloppet eller mer, vilket inom betting inte är helt enkelt att genomföra.

Minimumodds

Denna punkt går hand i hand med omsättningskravet och handlar om att beskriva vilket som är det lägsta oddset som krävs för att spelarens bet ska räknas gentemot omsättningskravet.

För att hitta det bästa spelbolaget finns, utöver deras välkomstbonus, andra faktorer som spelar en stor roll, inte minst för känslan och trivseln hos ett spelbolag. Vi rekommenderar att du tar dig runt på oddsbonusar.se och jämför de olika fördelarna och nackdelarna hos bettingsidorna innan du tar ett beslut om vare sig bonus eller spelbolag.

Bra odds

För att en spelare hos ett spelbolag ska få en bra chans att göra vinst på sitt spelande, krävs bra odds. De allra flesta spelbolag, som till exempel Unibet, Betsson eller Bethard, har ungefär liknande odds, även om det förekommer vissa skillnader. Detta till skillnad från exempelvis Svenska spel, som har en lägre utdelningsprocent på sina odds.

Bra funktioner

Utöver själva vinstmarginalen finns flera funktioner som är viktiga för både trivsel och möjligheter till vinst. Dessa inkluderar livebetting med cash-out-funktion eller tjänst för livestreaming som gör att spelet kan följas i realtid.


© Amella AB 2003-2024
| Amella AB | Jämför Nätcasinon | Jämför spelbolag | Facebook | Twitter |